Training Roparun

Gepubliceerd door Johan Roxs op

Op zondag 2 april heeft een deel van Team 62 de training voor de Roparun volbracht. De training was opgezet om de teamleden weer even het gevoel te geven van de Roparun, de Run-Bike-Run te trainen (vooral het wisselen) en als Teambuilding.

De training was gepland rondom Oosterhout en zou 42 km duren. Op 11 km per uur is dat een krappe 4 uur. Vaak stoppen we dan halverwege nog even voor een broodje en wat te drinken, maar deze keer liep het anders. Na ongeveer 18 km kregen we een lekke band op een van de fietsen. De training is dan te kort om de band helemaal te wisselen en dan verder te gaan, hoewel dat ook een goede training geweest zou zijn. Maar we hebben de getroffen fiets laten ophalen door teamlid Leo, de lopers zijn met een fiets minder (dus meer kilometers) doorgegaan. Uiteindelijk hebben we de route alsnog iets ingekort.

Al met al was het een geslaagde dag! De teamleden hebben de beentjes los gegooid en de fietsers hebben weer even geoefend met de Garmin navigatie. En er waren zelfs worstenbroodjes!

Categorieën: Nieuws