Team 62

Wij zijn echt een super gezellig team dat ook het sociale aspect niet uit de weg gaat. We doen team activiteiten en we collecteren samen.

Wil je deel uit maken van dit geweldige team? 

Kijk dan even hieronder naar de Teamsamenstelling en de deelnemers die we nog zoeken.

Heb je interesse om mee te doen, stuur ons dan even een berichtje op info@lifelinerunners.nl

Op dit moment is Team 62 compleet, er zijn geen vacatures. Mocht je interesse hebben, meldt je dan aan eventueel voor op de reservelijst, anders voor de editie 2025. (vinden we erg leuk!)

Het bestuur van team 62

Als eerste stellen wij ons graag even voor: Carmen, Menno en Johan, het bestuur van Team 62. Na de editie van 2021 hebben wij het stokje overgenomen van het vorige bestuur. We zijn nu dus ruim 2 jaar bezig.

Toen we in gesprek waren over het overnemen van de bestuursfuncties, hebben we met zijn 3-en een paar afspraken gemaakt.

Uiteraard is het goede doel het belangrijkst. Wij vonden en vinden nog steeds dat als je een jaar aan het werk bent om geld op te halen met het team, dat de opbrengst ook substantieel moet zijn. Wij hebben destijds geroepen dat we er elk jaar naar streven om minimaal 15.000 euro op te halen. Dat is veel geld, zeker omdat wij als team zonder grote sponsor afhankelijk zijn van kleine verkoop, donaties en collectes en hier en daar een bescheiden (en evengoed gewaardeerde!) sponsor. We zeggen wel eens: wij halen deze opbrengst met allemaal 1-2 euro muntjes binnen. En dat is tot nu toe ook steeds gelukt.

Verder vinden we het belangrijk dat alles goed geregeld is; door het jaar heen als we het werk doen, en tijdens de Pinksteren als de Roparun gelopen en gefietst wordt. We hebben afgelopen jaren bescheiden geïnvesteerd in mooie teamkleding en wat materiaal vervangen, wat nodig was. Het moet zuinig (want het goede doel is het belangrijkst) maar je kunt niet 500 km lopen zonder gepaste uitrusting. Na elke editie houden we een uitgebreide evaluatie, waar we ook echt verbeterpunten uithalen.

Ook werken we het liefst met mensen die langere tijd bij het team zijn. Dat kun je niet altijd voorspellen, maar we proberen de bucket-list mensen wat te vermijden. Een stabiel team levert een goede opbrengst op en voorkomt veel gedoe tijdens het Roparun weekend.
Menno gaat al mee sinds 2018, Carmen en Johan sinds 2019. Het huidig bestuur loopt dus ook al even mee. En omdat ook het team inmiddels ervaren is, proberen we de werkzaamheden zo veel als mogelijk te verdelen, zodat het bestuur ook tijd heeft om na te denken over hoe het volgend jaar beter kan. We werken met jaarplannen en met een uitgewerkt draaiboek. En we merken elk jaar dat het team weer meer overneemt, zelf initiatief neemt en ook echt de taken regelt. En daar zijn we heel blij mee!

Voor ons is een Roparun jaar geslaagd als we een mooie opbrengst hebben gehaald, een rustige en veilige Roparun hebben gelopen, als iedereen plezier heeft gehad en weer veilig aan de finish staat.

Vincent Bouwers
Navigator

Ik ben Vincent Bouwers. Dit jaar ga ik voor de vierde keer mee in de volgbus van Team 62. Ik kijk weer erg uit naar het Pinksterweekend om samen te zorgen dat de lopers vanuit Frankrijk naar Rotterdam kunnen komen. Hopelijk doen we dat weer met een mooie bijdrage aan het doel van de Roparun: leven toevoegen aan dagen, als er geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden.

Saskia van ‘t Land – Vermeent
Navigator
Hoi ik ben Saskia en ga voor de tweede keer mee met Roparun Team 62. Vorig was ik samen met Jochem razende reporter van team62. Hierdoor al veel gezien van de Roparun. Dit jaar ga ik mee als navigator. Superveel zin in en ook nog wel een beetje spannend. Zelf heb ik in 2018 de diagnose borstkanker gekregen. Hoe bijzonder is het dan nu om als deelnemer mee te gaan vanuit Frankrijk!!
Ik ga genieten met dit fijne team.
Carmen van Tienen
Fietser
Ik ben Carmen en ben sinds 2019 verbonden aan Team 62. Ook dit jaar heb ik weer enorm veel zin om mij als fietser in te zetten voor het team. Ik zorg er tijdens de run samen met de andere fietsers voor dat de lopers weten waar ze naartoe moeten en dat dit op een veilige manier gebeurt.
Sporten combineren met een goed doel vind ik super. Iets doen voor mensen die dit zelf niet meer kunnen is een kleine moeite en hopelijk halen we ook dit jaar weer veel geld op voor het goede doel.
Houd onze socials goed in de gaten: er komen nog leuke acties waarmee je ons kunt sponsoren!
Elvera Roos
Fietser
Mijn naam is Elvera Roos en ik mag dit jaar voor de derde keer mee als fietser van Team 62. Het eerste jaar werd ik last minute door mijn vader met dit team mee gevraagd. Ik had al een aantal jaar met een ander team meegedaan aan het fantastisch mooie evenement dat de Roparun is, dus ik wist wel waar ik aan begon. Maar de spirit en goede sfeer in dit team zorgde ervoor dat ik me gelijk thuis voelde.
Iedereen draagt zijn steentje bij om een zo hoog mogelijke opbrengst voor het fantastische doel van de Roparun op te halen! Ook dit jaar hopen we weer een mooi bedrag over te kunnen maken aan Stichting Roparun. Ik heb er in ieder geval weer zin in!
Martijn Roos
FIetser

Ik ben Martijn Roos, 42 jaar oud en woon Ridderkerk. Ik fiets in dit toffe team mee als begeleider en beschermer van de lopers. Vorig jaar ben ik bij team 62 aangesloten omdat een fietser werd gezocht. Mijn vrouw en schoonvader zaten al in dit team en die hebben het vuur bij mij aangewakkerd. Eerder al 9 maal meegedaan met team Woonbron. Fantastische ervaring om met elkaar geld in te zamelen en een prestatie tijdens de run neer te zetten voor de mensen die het echt nodig hebben. Ik heb er zin in om met z’n allen een zo hoog mogelijk opbrengst behalen en een fantastische run vanuit Frankrijk neer te zetten.

Iris Fischer
Fietser
Hallo allemaal!
Ik ben Iris Fischer, 33 jaar en woon samen met mijn man in Nieuwegein. In het dagelijkse leven ben ik fysiotherapeut en leefstijl en mindset coach. Ik ben bekend met de Roparun sinds 2014 en heb 5x deel mogen nemen als masseur/support. Dit jaar doe ik voor het eerst mee als fietser bij een nieuw team voor mij. Heel spannend maar ik heb er super veel zin in! Wens ons succes!
Groetjes Iris
Menno Spek
Loper
Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Is het een chauffeur? Is het een masseur? Is het een teamcaptain? Nee! Het is… een loper!
Hardlopen blijkt besmettelijk en dit jaar bind ook ik de hardloopschoenen onder en ga vriend en… nou ja, eigenlijk iedereen verbazen door als loper mee te gaan. Ga ik daar spijt van krijgen? Tussen vandaag en de Coolsingel ongetwijfeld meer dan eens… Heb ik er zin in? Dat weet ik eigenlijk nog niet zo goed. Maar ik ga het gewoon doen! Het lijkt me fantastisch om na 6 eerdere deelnames in verschillende rollen aankomende Pinksteren als loper over de finish te komen. Wish me luck!
Henk Louter
Loper
Ik ben Henk Louter en ga voor 5e keer als loper mee met Roparun Team 62.
Helaas heb ik het ook van heel dichtbij mee moeten maken wat voor vreselijke ziekte dit is en om iemand op deze manier te verliezen, daarom is het voor mij juist een motivatie om voor deze mensen een bijdrage te kunnen leveren.
"Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"
Paul van Dongen
Lopers
Ik ben Paul van Dongen en ben sinds 2019 bij Team 62 en ga voor 5e keer als loper mee met de Roparun.
Maar voordat we weer mogen zijn we met het gehele Team bezig om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Goede Doelen van de Roparun.
"LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN HET LEVEN"
Maaike Peerbolte
Loper
Hallo allemaal!
Mijn naam is Maaike, 37 jaar en ik heb de grote eer om dit jaar deel uit te maken van Team 62 als loper.
Ik ben opgegroeid in het mooie Oud-Beijerland, hét gezelligste dorp , waar de Roparunners door heen gaan voor ze aan het laatste stukje richting de Coolsingel beginnen.
Voor ons was dat altijd een goede reden om neer te strijken op het terras en alle lopers en fietsers aan te moedigen.
Inmiddels ben ik 6 jaar geleden verhuisd naar Zoetermeer en heb ik daar mijn hart verloren aan het hardlopen.
Hoe tof dus dat ik aankomend jaar een grote passie mag combineren met de wens om ooit de Roparun mee te kunnen lopen. Om zo het prachtige doel van Stichting Roparun te kunnen steunen zodat de zorg voor mensen met kanker verbeterd kan worden.
Dennis Knies
Loper
Hoi allemaal! Ik ben Dennis, en dit jaar mag ik voor de derde keer meedoen aan de Roparun als loper van Team 62! Dit mooie team motiveert om het hele jaar door hard te werken en geld in te zamelen voor het goede doel.
Helaas is het nodig, want veel te veel mensen horen het hartverscheurende nieuws dat ze niet meer beter kunnen worden. Dit heb ik helaas van dichtbij meegemaakt en daardoor extra gemotiveerd om mijn best te doen en zoveel mogelijk steun te bieden aan mensen in deze moeilijke situaties.
Samen met jullie wil ik een verschil maken. Laten we samen zo veel mogelijk geld inzamelen om de levens van mensen die getroffen zijn door kanker te ondersteunen. Laten we er samen iets onvergetelijks van maken!
Stefan Gomes
Loper
Ik ben Stefan Gomes, 39 jaar en doe sinds 2021 mee met Team 62 als loper. Dit is de 4e editie worden waar ik aan deelneem. Het is echt heel mooi om te zien dat alle teamleden het hele jaar op hun eigen manier een geweldige bijdrage aan het team leveren. Ik ben oprecht een trotse deelnemer van Team 62.
Ik zet mij in voor hen die deze keuze niet kunnen maken. Hoe meer ik voor een ander kan betekenen, des te groter is mijn motivatie!
Bijna iedereen krijgt tegenwoordig met kanker te maken. Laten we er met elkaar voor zorgen dat dit zo draaglijk en waardig mogelijk zal zijn.
Elisabet Alink
Loper

Ik ben afgelopen jaar als invaller meegeweest en heb heb enorm genoten van de teamspirit en inzet tijdens het fantastische Roparun weekend. Graag wil ik me een tweede keer inzetten om een mooi bedrag op te halen voor dit mooie doel en samen met dit gezellige en sportieve team richting Frankrijk te gaan tijdens het pinksterweekend!

Jochem Vermeent
Loper
Hoi ik ben Jochem.
Ik doe voor het derde jaar mee met team 62. De 2e keer als loper, vorig jaar had ik een andere rol door een blessure. Ik vind het heel belangrijk om me in te zetten voor de vele goede doelen van de Roparun en hoop dat we weer een mooi bedrag ophalen met elkaar.
Heleen Voogt
Catering
Hallo ik ben Heleen en ga al een jaar of 10 mee met dit gezellige team.
Naast Mieke in de camper ga ik mee als cateraar.
Samen met onze collega Edwin smeren, bakken en serveren heel wat maaltijden tijdens de run.
Ook de komende run ga ik mee en heb er nu al zin in.
Edwin Rengelink
Chauffeur camper
Ik ben Edwin en ga sinds 2019 mee met dit leuke en gezellige team. "Leven toevoegen aan de dagen, waar er geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven ". De waarde hiervan, heb ik helaas in mijn omgeving ook te vaak meegemaakt.
Ik ga mee als chauffeur van de camper en samen met Mieke en Heleen verzorgen wij ook de catering van het team, en zorgen we ervoor dat iedereen weer veilig thuis komt. Laat de run maar komen!
Mieke van Kaam
Chauffeur camper

Ik ben Mieke en ga sinds 2019 mee met dit leuke, enthousiaste team. “Leven toevoegen aan de dagen, waar er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd”. Hoe belangrijk en waardevol dat is heb ik tot mijn intense verdriet moeten meemaken toen mijn allerliefste zoon Rien in 2015 aan kanker is overleden. Als camperchauffeur en cateraar probeer ik samen met Heleen en Edwin de deelnemers aan de loop zo goed mogelijk te verzorgen en bij te staan. Honderden boterhammen smeren, pannenkoeken bakken, koude en warme gerechten serveren. Waar nodig een luisterend oor bieden, even lekker lachen en iedereen weer veilig van plek naar plek rijden. Ik heb er weer zin in.

Johan Roxs
Teamcaptain

Hallo, ik ben Johan. De afgelopen 5 jaren ben ik als loper meegegaan met Team 62. 1x vanuit Parijs, 1x vanuit Limburg, 1x vanuit Gouda (Covid tijd) en de laatste 2 jaar vanuit Twente. En dit jaar mag ik mee als teamcaptain van dit mooie team. 
Als loper maak je de helft van de route intensief mee. De andere helft van de route zie je niet, want dan ben je aan het rusten eten, verzorgen etc. Het is daarom ook leuk - en goed voor het team - om de ervaringen te delen over meerdere teamleden. Vandaar dat onze 'vaste' TC nu gaat lopen (en hoe knap is dat!) en ik nu 'rustig aan' 🙂 in het basiskamp blijf om het team met alles te helpen wat nodig is om met zijn allen, veilig en comfortabel over de finish te komen.  
Ik kijk er naar uit om de Roparun nu voor de 6e keer en vanuit een ander perspectief mee te maken! 

Eric Bouwers
Chauffeur volgbus

Hoi!

Mijn broer Vincent vertelt altijd erg enthousiast over de Roparun. Hij had een plek over in de bus, dus dit jaar mag ik voor het eerst mee als chauffeur. Het lijkt me uitdagend, maar zeker ook ontzettend leuk om me in te zetten voor dit team en het goede doel!
Benny Labiese
Masseur

Hallo, mijn naam is Benny Labiese en ik woon in Grimbergen in België. Na een ernstig ongeval tijdens het paardrijden, zocht ik energie om alles te boven te komen. Tijdens mijn revalidatie mocht ik ervaren dat massage mij opnieuw energie leverde, de interesse voor de massagewereld is daar ontstaan. Ook heb ik de interesse opgewekt voor de TCM (Traditional Chinese Medicine) waar energiestromen binnen het lichaam voorop staan in de meridianenleer. Hierbij pas ik Chinese hoofd- nek- schoudermassage, cupping en de moxa toe. Ik geef sportmassage en gebruik het Medical Taping Concept. Ook heb ik een cursus Causale voet-reflexologie afgewerkt. Zelf ben ik ook een runner en heb ook enkele halve marathons achter de kiezen maar ik wil niet aan de vooropgestelde snelheden van Roparun. Langs deze weg ben ik blij om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de Roparun en zo aan de kankerpatiënten. Het zal dit jaar mijn vierde deelname zijn als sportmasseur.

Mieke van den Berg
Masseur

Als shiatsutherapeut en in mijn persoonlijke leven kom ik in aanraking met mensen met verschillende ziektes. En zo ook kanker. Kwaliteit van leven toevoegen zit in kleine dingen, dat kan een aanraking zijn, een glimlach, of samen met je geliefden op pad. Roparun voegt leven toe aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Met deze inzet hoop ik het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, draaglijker te maken.

Leo Voogt
Chauffeur volgbus

Ik heb al drie keer meegedaan aan de Roparun, alle keren als chauffeur en ik vind het prachtig om dit jaar met team 62 mee te mogen doen....ik doe mee voor goede doel en om dit leuke team te steunen. Laten we er iets moois van gaan maken.. groetjes van Leo Voogt

Ray van Dongen
Razende reporter
Hallo, mijn naam is Ray van Dongen.
Ik ga dit jaar voor het eerst mee met de Roparun als razende reporter. Ik heb heel veel zin om iedereen op de hoogte te houden en te delen van de beleving die wij hebben met Roparun team 62.