Team 62

Wij zijn echt een super gezellig team dat ook het sociale aspect niet uit de weg gaat. We doen team activiteiten en we collecteren samen.
Bovendien gaan we dit jaar wederom naar een hospice om kleine klusj

es te doen en om de gemeenschappelijke ruimtes schoon te maken. Iets wat vorig jaar erg gewaardeerd werd en wat ons als team een andere kijk heeft gegeven over waar het in de Roparun om te doen is.

Kijk dan even hieronder naar de Teamsamenstelling en de deelnemers die we nog zoeken.

Wil je deel uit maken van dit geweldige team? 

Heb je interesse om mee te doen, stuur ons dan even een berichtje op info@lifelinerunners.nl

Op dit moment hebben we de volgende vacatures in het team:
– Fietser (1x)
– Social media / fotograaf

Vera Mollers
Teamcaptain

Ik ben Vera Mollers, navigator en tijdens de Roparun zit ik in de volgbus en navigeer lans de route. Ik ga dit jaar voor de 20e keer mee. Toen ik 19 jaar geleden mee ging, deed ik het nog voor het goede doel alleen, er was niemand waar ik speciaal voor mee deed. Helaas is dat in al die jaren behoorlijk veranderd maar dat geldt voor velen. Ik vind het elk jaar weer een uitdaging om het tot een goed einde te brengen en ik ben heel blij dat ik dit met een goed gemotiveerd team mag en kan doen. Voor mij relatief makkelijk terwijl mensen met kanker vaak veel strijd moeten leveren om het vol te houden. Ik draag daar heel graag mijn steentje aan bij.

Benny Labiese
Masseur
Hallo, mijn naam is Benny Labiese en ik woon in Grimbergen in België. Na een ernstig ongeval tijdens het paardrijden, zocht ik energie om alles te boven te komen. Tijdens mijn revalidatie mocht ik ervaren dat massage mij opnieuw energie leverde. De interesse voor de massagewereld is daar ontstaan. Tijdens deze cursussen is ook de interesse opgewekt voor de TCM (Traditional Chinese Medicine) waar de energiestromen binnen het lichaam voorop staan in de meridianenleer. Hierbij pas ik Chinese hoofd- nek- schoudermassage, cupping en de moxa toe. Ik geef ook sportmassage en gebruik ik het Medical Taping Concept. Ook heb ik een cursus Causale voetreflexologie (4 jaar) afgewerkt. Zelf ben ik ook een runner en heb ook enkele halve marathons achter de kiezen maar ik wil niet aan de vooropgestelde snelheden van Roparun. Langs deze weg ben ik blij om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de Roparun en zo aan de kankerpatienten. Het zal dit jaar mijn derde deelname zijn als sportmasseur.
Mieke van Kaam
Camper chauffeur

ik ben Mieke en ga sinds 2019 mee als camperchauffeur/ cateraar. “Leven toevoegen aan de dagen, waar er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd”. Hoe belangrijk en waardevol dat is heb ik tot mijn intense verdriet moeten meemaken toen mijn allerliefste zoon Rien in 2015 aan kanker is overleden. Na zijn overlijden heb ik me op verschillende manieren ingezet om aandacht te vragen voor het leed dat kanker heet. Ik draag daarom graag mijn steentje bij aan het doel van de Roparun: de zorg voor patiënten in de laatste fase van hun leven. Ik ben trots deel uit te mogen maken van dit fantastische team.

Johan Roxs
Loper

Ik ben Johan en loop inmiddels al heel wat jaartjes hard. Mijn allereerste loop was een sponsorloop voor ernstig zieke kindjes met als doel de operatiekamers wat op te fleuren. Inmiddels vele marathons gelopen, veel trails waaronder een aantal van ver boven de 42 km. Sinds 2019 doe ik met de Roparun, een groot event met een prachtig doel. Ook ben ik bestuurslid van ons team. Ik doe mee omdat ik het voor mij een ‘kleine’ moeite om hard te lopen is en omdat ik graag wat over heb voor de mensen die het niet meer kunnen. En wat is er dan mooier dan zo’n evenement in een gezellig team te lopen !!

Carmen van Tienen
Fietser

Ik ben Carmen van Tienen en maak sinds 2019 deel uit van dit gezellige team. Ik ga mee als begeleider op de fiets en ben daarnaast ook bestuurslid van Team 62. Het hele jaar zetten wij ons in om geld op te halen voor mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Het Pinksterweekend is de afsluiting van zo’n druk jaar en echt een feest om te mogen meemaken. Ik kijk nu al uit naar alle mooie en emotionele momenten die we gaan meemaken met elkaar. Wie wil er nou niet deelnemen aan zo’n geweldig evenement, waarmee geld wordt opgehaald voor een prachtig doel?

Paul van Dongen
Loper
Ik ben Paul van Dongen en ben in 2017 begonnen met hardlopen. Heb nu 2x Marathon Rotterdam gelopen en diverse halve, 10 EM en 10 km loopjes. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met de Roparun en de bijbehorende gedachten hierachter, hier wil ik ook heel graag deel van uitmaken.Ik ben dus opzoek gegaan naar een Team en zo bij dit fantastische team terecht gekomen. Ik heb erg veel zin in mijn eerste Roparun avontuur, in alle activiteiten en wervingsacties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie goede doel en natuurlijk in de loop zelf.
Menno Spek
Teamcaptain

Zo'n Roparun, dat gaat eigenlijk vanzelf! Lopers die om de beurt hun kilometers afleggen, fietsers die ze veilig naar huis navigeren, chauffeurs die iedereen overal netjes afzetten, cateraars voor de broodnodige versnaperingen en masseurs voor alle pijntjes... als alles gaat zoals het moet, heb ik tijdens de Roparun eigenlijk niets te doen. En laat dat nou net één van mijn specialiteiten zijn!

Henk Louter
Loper
Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Henk Louter en mijn passie is hardlopen. Ik loop vooral om van het lopen te genieten. Ik vind het een mooie uitdaging om met de Roparun mee te doen omdat ik hiermee iets kan bijdragen om het leven van de mensen die lijden aan deze vreselijke ziekte wat te verlichten.
Leo Voogt
Chauffeur
Ik heb al drie keer meegedaan aan de Roparun, alle keren als chauffeur en ik vind het prachtig om dit jaar met team 62 mee te mogen doen....ik doe mee voor goede doel en om dit leuke team te steunen. Laten we er iets moois van gaan maken.. groetjes van Leo Voogt
Edwin Rengelink
Chauffeur camper

Hallo, ik ben Edwin Rengelink, chauffeur van de catering, en ik maak sinds 2019 deel uit van dit gezellige team. Het leek me al een paar jaar een leuke uitdaging om mee te doen, maar hardlopen is niet zo mijn ding. Het team zocht een chauffeur en dat leek mij wel wat. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Het hele jaar door zetten wij ons in om geld op te halen voor mensen in de laatste levensfase. Roparun is een evenement met mooie, maar ook emotionele momenten. Hopelijk wordt het dit keer weer net zo leuk en gezellig als vorig jaar.

Heleen Voogt
Catering
Hallo, Ik ben Heleen Voogt. Ik ga ook dit jaar weer mee voor de catering, dit wordt mijn zevende Roparun. Voor dat ik met team 62 mee ging heb ik enkele jaren bij de organisatie van de RoPaRun gezeten. Door mee te doen en te organiseren probeer ik mij in te zetten voor het goede doel: het leven van de mensen met kanker te verlichten.
Daniëlle Kieboom
Loper

Mijn naam is Daniëlle Kieboom, 41 jaar woonachtig in Oosterhout en doe voor de derde keer samen met Team 62 mee aan de Roparun.

Ik werk als leerkracht op basisschool de Rubenshof en hardlopen is een grote hobby van me. Heerlijk mijn hoofd leegmaken en lekker in de natuur zijn. En als ik daarmee geld op kan halen voor het goede doel vind ik dat super.

In mijn naaste omgeving maak ik het helaas ook mee dat er mensen ziek zijn en ook overlijden aan kanker. Ik ben dan ook dankbaar dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen.

De Roparun is zwaar maar valt in het niets bij de zieke en uitbehandelde mensen die het veel langer zwaar hebben en een ongelooflijke pijn en verdriet hebben.

Ik ben trots op Team 62 en met elkaar gaan we ervoor!!

Jochem Vermeent
Loper

Ik ben Jochem Vermeent en ben woonachtig in Zwijndrecht. Ik houd van hardlopen. Ik loop regelmatig en train voor evenementen zoals de marathon van Rotterdam, halve marathon, 10 EM of 10 k loopjes. In 2018 heb ik ook gelopen voor de Roparun. In 2019 lukte dit niet, omdat mijn vrouw in behandeling was voor borstkanker. Gelukkig is ze hersteld, maar inmiddels kan ik mij voorstellen hoe het ook had kunnen zijn, als het niet goed gekomen was. Vandaar dat ik me graag in wil zetten voor het goede doel van de Roparun. Voor 2020 had ik een nieuw team gevonden, maar door Corona ging dit niet door en is het team gestopt. Gelukkig dat ik nu in dit mooie team mijn bijdrage mag leveren.

Dennis Knies
Loper

Ik ben Dennis, 44 jaar, en kom uit Zoetermeer. Dit wordt voor mij de tweede keer om mee te lopen met de Roparun. Het voelt heel bijzonder om aan dit evenement mee te kunnen doen!

Als enthousiast hardloper kreeg ook ik helaas te maken met mensen in mijn omgeving die de pech hadden om kanker te krijgen, of hier aan te overlijden. Deze ervaringen zijn voor mij de motivatie om met dit gezellige en gemotiveerde team zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.