Team 62

Wij zijn echt een super gezellig team dat ook het sociale aspect niet uit de weg gaat. We doen team activiteiten en we collecteren samen. Respect, elkaar helpen en samen over de finish; dat is wat we doen. 
Lol hebben en goed verzorgd worden tijdens het Roparun weekend hoort daar zeker bij. 

Wil je deel uit maken van dit geweldige team? Kijk dan even hieronder naar de Teamsamenstelling en de deelnemers die we nog zoeken.

Heb je interesse om mee te doen, stuur ons dan even een berichtje op info@lifelinerunners.nl

OP dit moment hebben we de volgende vacatures in het team:
– 

Vera Mollers
Teamcaptain
Ik ben Vera Mollers, teamcaptain en tijdens de Roparun zit ik in de catering. Ik ga dit jaar voor de 17e keer mee. Toen ik 16 jaar geleden mee ging, deed ik het nog voor het goede doel alleen, er was niemand waar ik speciaal voor mee deed. Helaas is dat in al die jaren behoorlijk veranderd maar dat geldt voor velen. Ik vind het elk jaar weer een uitdaging om het tot een goed einde te brengen en ik ben heel blij dat ik dit met een goed gemotiveerd team mag en kan doen. Voor mij relatief makkelijk terwijl mensen met kanker vaak veel strijd moeten leveren om het vol te houden. Ik draag daar heel graag mijn steentje aan bij.
Benny Labiese
Masseur
Hallo, mijn naam is Benny Labiese en ik woon in Grimbergen in België. Na een ernstig ongeval tijdens het paardrijden, zocht ik energie om alles te boven te komen. Tijdens mijn revalidatie mocht ik ervaren dat massage mij opnieuw energie leverde. De interesse voor de massagewereld is daar ontstaan. Tijdens deze cursussen is ook de interesse opgewekt voor de TCM (Traditional Chinese Medicine) waar de energiestromen binnen het lichaam voorop staan in de meridianenleer. Hierbij pas ik Chinese hoofd- nek- schoudermassage, cupping en de moxa toe. Ik geef ook sportmassage en gebruik ik het Medical Taping Concept. Ook heb ik een cursus Causale voetreflexologie (4 jaar) afgewerkt. Zelf ben ik ook een runner en heb ook enkele halve marathons achter de kiezen maar ik wil niet aan de vooropgestelde snelheden van Roparun. Langs deze weg ben ik blij om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de Roparun en zo aan de kankerpatienten. Het zal dit jaar mijn derde deelname zijn als sportmasseur.
Mieke van Kaam
Camper chauffeur
Ik ben Mieke en ga dit jaar voor de 2e keer mee als camperchauffeur/cateraar. “Leven toevoegen aan de dagen, waar er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd”. Hoe belangrijk en waardevol dat is heb ik tot mijn intense verdriet moeten meemaken toen mijn allerliefste zoon Rien in 2015 aan kanker is overleden. Na zijn overlijden heb ik me op verschillende manieren ingezet om aandacht te vragen voor het leed dat kanker heet. Ik draag daarom graag mijn steentje bij aan het doel van de Roparun: de zorg voor patiënten in de laatste fase van hun leven. Ik ben trots deel uit te mogen maken van dit fantastische team.
Jos Swinkels
Fietser
Mijn naam is Jos Swinkels, 36 jaar, echtgenoot en vader van 2 mooie jongens. Ik doe dit jaar voor de 2e keer mee nadat ik eind 2018 gevraagd werd door teamlid Menno. Ik zal bij het fietsen veel denken aan Rien, mijn schoonbroertje, die bijna 5 jaar gelden overleed aan een hersentumor. Hij motiveert mij om zoveel mogelijk bij te dragen aan het doel waar Roparun voor staat.
Johan Roxs
Loper
Ik ben Johan en loop inmiddels al 6 jaar hard. Mijn allereerste loop was een sponsorloop voor ernstig zieke kindjes met als doel de operatiekamers wat op te fleuren. Inmiddels 10 marathons gelopen, veel trails waaronder een aantal van boven de 42 km. Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee met de Roparun, een groot event met een prachtig doel. Ik doe mee omdat ik het voor mij een ‘kleine’ moeite om hard te lopen is en omdat ik graag wat over heb voor de mensen die het niet meer kunnen. En wat is er dan mooier dan zo’n evenement in een gezellig team te lopen !!
Carmen van Tienen
Fietser
Ik ben Carmen van Tienen en maak sinds vorig jaar deel uit van dit gezellige team. In mijn vrije tijd sport ik veel; wielrennen, hardlopen en vooral crossfit. Toen ik hoorde dat het team opzoek was naar een begeleider op de fiets, heb ik mij vorig jaar direct aangemeld. Na aankomst in Rotterdam wist ik gelijk: in 2020 ben ik er weer bij! Wie wil er er nou niet deelnemen aan zo’n geweldig evenement, waarmee geld wordt opgehaald voor een prachtig doel?
Paul van Dongen
Loper
Ik ben Paul van Dongen en ben in 2017 begonnen met hardlopen. Heb nu 2x Marathon Rotterdam gelopen en diverse halve, 10 EM en 10 km loopjes. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met de Roparun en de bijbehorende gedachten hierachter, hier wil ik ook heel graag deel van uitmaken.Ik ben dus opzoek gegaan naar een Team en zo bij dit fantastische team terecht gekomen. Ik heb erg veel zin in mijn eerste Roparun avontuur, in alle activiteiten en wervingsacties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie goede doel en natuurlijk in de loop zelf.
Menno van Zijll
Chauffeur
In 2018 ben ik toevallig bij het team terecht gekomen, mijn buurman vroeg of ik tijd had met Pinksteren. En nu ga ik alweer voor de derde keer mee. Zolang Bram Nieberg elk jaar ‘voor de allerlaatste keer’ meegaat, gaan we samen in de volgbus. En dat moet je niet onderschatten: ik maak elk jaar veel meer trainingskilometers dan de lopers.. Maar als ik later groot ben, ga ik een keer mee als fietser.
Henk Louter
Loper
Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Henk Louter en mijn passie is hardlopen. Ik loop vooral om van het lopen te genieten. Ik vind het een mooie uitdaging om met de Roparun mee te doen omdat ik hiermee iets kan bijdragen om het leven van de mensen die lijden aan deze vreselijke ziekte wat te verlichten.
Leo Voogt
Chauffeur
Ik heb al drie keer meegedaan aan de Roparun, alle keren als chauffeur en ik vind het prachtig om dit jaar met team 62 mee te mogen doen....ik doe mee voor goede doel en om dit leuke team te steunen. Laten we er iets moois van gaan maken.. groetjes van Leo Voogt
Karel Den Boer
Chauffeur
Ik ben Karel, dit jaar ga ik mee als chauffeur van het volgbusje. Ik ben via Henk bij het team gekomen, ik ben erg benieuwd hoe de Roparun is als je er echt midden in zit. Ik ga in ieder geval mijn best doen om er wat moois van te maken.
Edwin Rengelink
Chauffeur camper
Hallo, ik ben Edwin, chauffeur van de catering. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee. Het leek me al een paar jaar een leuke uitdaging om mee te doen, maar hardlopen is niet zo mijn ding. Het team zocht een chauffeur en dat leek mij wel wat. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Hopelijk wordt het dit jaar weer net zo leuk en gezellig als vorig jaar.
Heleen Voogt
Catering
Hallo, Ik ben Heleen Voogt. Ik ga ook dit jaar weer mee voor de catering, dit wordt mijn zevende Roparun. Voor dat ik met team 62 mee ging heb ik enkele jaren bij de organisatie van de RoPaRun gezeten. Door mee te doen en te organiseren probeer ik mij in te zetten voor het goede doel: het leven van de mensen met kanker te verlichten.
Jochem Vermeent
Loper

Ik ben Jochem Vermeent en ben woonachtig in Zwijndrecht. Ik houd van hardlopen. Ik loop regelmatig en train voor evenementen zoals de marathon van Rotterdam, halve marathon, 10 EM of 10 k loopjes. In 2018 heb ik ook gelopen voor de Roparun. In 2019 lukte dit niet, omdat mijn vrouw in behandeling was voor borstkanker. Gelukkig is ze hersteld, maar inmiddels kan ik mij voorstellen hoe het ook had kunnen zijn, als het niet goed gekomen was. Vandaar dat ik me graag in wil zetten voor het goede doel van de Roparun. Voor 2020 had ik een nieuw team gevonden, maar door Corona ging dit niet door en is het team gestopt. Gelukkig dat ik nu in dit mooie team mijn bijdrage mag leveren.