Team 62

Wij zijn echt een super gezellig team dat ook het sociale aspect niet uit de weg gaat. We doen team activiteiten en we collecteren samen.
Bovendien gaan we dit jaar wederom naar een hospice om kleine klusjes te doen en om de gemeenschappelijke ruimtes schoon te maken. Iets wat vorig jaar erg gewaardeerd werd en wat ons als team een andere kijk heeft gegeven over waar het in de Roparun om te doen is.

Kijk dan even hieronder naar de Teamsamenstelling en de deelnemers die we nog zoeken.

Wil je deel uit maken van dit geweldige team? 

Heb je interesse om mee te doen, stuur ons dan even een berichtje op info@lifelinerunners.nl

Op dit moment hebben we de volgende vacatures in het team:
– Geen

Mieke van Kaam
Chauffeur camper

ik ben Mieke en ga sinds 2019 mee als camperchauffeur/ cateraar. “Leven toevoegen aan de dagen, waar er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd”. Hoe belangrijk en waardevol dat is heb ik tot mijn intense verdriet moeten meemaken toen mijn allerliefste zoon Rien in 2015 aan kanker is overleden. Na zijn overlijden heb ik me op verschillende manieren ingezet om aandacht te vragen voor het leed dat kanker heet. Ik draag daarom graag mijn steentje bij aan het doel van de Roparun: de zorg voor patiënten in de laatste fase van hun leven. Ik ben trots deel uit te mogen maken van dit fantastische team.

Johan Roxs
Loper

Ik ben Johan en loop inmiddels al heel wat jaartjes hard. Mijn allereerste loop was een sponsorloop voor ernstig zieke kindjes met als doel de operatiekamers wat op te fleuren. Inmiddels vele marathons gelopen, veel trails waaronder een aantal van ver boven de 42 km. Sinds 2019 doe ik met de Roparun, een groot event met een prachtig doel. Ook ben ik bestuurslid van ons team. Ik doe mee omdat ik het voor mij een ‘kleine’ moeite om hard te lopen is en omdat ik graag wat over heb voor de mensen die het niet meer kunnen. En wat is er dan mooier dan zo’n evenement in een gezellig team te lopen !!

Carmen van Tienen
Fietser

Ik ben Carmen van Tienen en maak sinds 2019 deel uit van dit gezellige team. Ik ga mee als begeleider op de fiets en ben daarnaast ook bestuurslid van Team 62. Het hele jaar zetten wij ons in om geld op te halen voor mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Het Pinksterweekend is de afsluiting van zo’n druk jaar en echt een feest om te mogen meemaken. Ik kijk nu al uit naar alle mooie en emotionele momenten die we gaan meemaken met elkaar. Wie wil er nou niet deelnemen aan zo’n geweldig evenement, waarmee geld wordt opgehaald voor een prachtig doel?

Menno Spek
Teamcaptain

Zo'n Roparun, dat gaat eigenlijk vanzelf! Lopers die om de beurt hun kilometers afleggen, fietsers die ze veilig naar huis navigeren, chauffeurs die iedereen overal netjes afzetten, cateraars voor de broodnodige versnaperingen en masseurs voor alle pijntjes... als alles gaat zoals het moet, heb ik tijdens de Roparun eigenlijk niets te doen. En laat dat nou net één van mijn specialiteiten zijn!

Henk Louter
Loper
Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Henk Louter en mijn passie is hardlopen. Ik loop vooral om van het lopen te genieten. Ik vind het een mooie uitdaging om met de Roparun mee te doen omdat ik hiermee iets kan bijdragen om het leven van de mensen die lijden aan deze vreselijke ziekte wat te verlichten.
Heleen Voogt
Catering
Hallo, Ik ben Heleen Voogt. Ik ga ook dit jaar weer mee voor de catering, dit wordt mijn zevende Roparun. Voor dat ik met team 62 mee ging heb ik enkele jaren bij de organisatie van de RoPaRun gezeten. Door mee te doen en te organiseren probeer ik mij in te zetten voor het goede doel: het leven van de mensen met kanker te verlichten.
Leo Voogt
Chauffeur volgbus
Ik heb al drie keer meegedaan aan de Roparun, alle keren als chauffeur en ik vind het prachtig om dit jaar met team 62 mee te mogen doen....ik doe mee voor goede doel en om dit leuke team te steunen. Laten we er iets moois van gaan maken.. groetjes van Leo Voogt
Paul van Dongen
Loper

Ik ben Paul van Dongen en ben in 2017 begonnen met hardlopen. Heb nu 2x Marathon Rotterdam gelopen en diverse halve, 10 EM en 10 km loopjes. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met de Roparun en de bijbehorende gedachten hierachter, hier wil ik ook heel graag deel van uitmaken. Ik ben dus opzoek gegaan naar een Team en zo bij dit fantastische team terecht gekomen. Ik heb erg veel zin in mijn vierde Roparun avontuur, in alle activiteiten en wervingsacties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie goede doel en natuurlijk in de loop zelf.

Edwin Rengelink
Chauffeur camper

Hallo, ik ben Edwin Rengelink, chauffeur van de catering, en ik maak sinds 2019 deel uit van dit gezellige team. Het leek me al een paar jaar een leuke uitdaging om mee te doen, maar hardlopen is niet zo mijn ding. Het team zocht een chauffeur en dat leek mij wel wat. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Het hele jaar door zetten wij ons in om geld op te halen voor mensen in de laatste levensfase. Roparun is een evenement met mooie, maar ook emotionele momenten. Hopelijk wordt het dit keer weer net zo leuk en gezellig als vorig jaar.

Dennis Knies
Loper

Ik ben Dennis, 44 jaar, en kom uit Zoetermeer. Dit wordt voor mij de tweede keer om mee te lopen met de Roparun. Het voelt heel bijzonder om aan dit evenement mee te kunnen doen!

Als enthousiast hardloper kreeg ook ik helaas te maken met mensen in mijn omgeving die de pech hadden om kanker te krijgen, of hier aan te overlijden. Deze ervaringen zijn voor mij de motivatie om met dit gezellige en gemotiveerde team zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Stefan Gomes
Loper

Ik ben Stefan Gomes, 38 jaar en woon in Beverwijk. Editie 2023 is mijn 3e Roparun waar ik als loper van Team 62 aan deelneem. Ik zet mij graag in voor hen die deze keuze niet kunnen maken. Hoe meer ik voor een ander kan betekenen, des te groter mijn motivatie! #druknuopdoneren

Wat ik niet voorzien had is dat dit team bestaat uit een groep hele bijzondere gedreven persoonlijkheden is. Eenieder zet zich op zijn/haar eigen manier voor 200% in om met het team zoveel mogelijk te kunnen doneren. Ik ben oprecht een trotse deelnemer van team 62! 

Benny Labiese
Masseur

Hallo, mijn naam is Benny Labiese en ik woon in Grimbergen in België. Na een ernstig ongeval tijdens het paardrijden, zocht ik energie om alles te boven te komen. Tijdens mijn revalidatie mocht ik ervaren dat massage mij opnieuw energie leverde, de interesse voor de massagewereld is daar ontstaan. Ook heb ik de interesse opgewekt voor de TCM (Traditional Chinese Medicine) waar energiestromen binnen het lichaam voorop staan in de meridianenleer. Hierbij pas ik Chinese hoofd- nek- schoudermassage, cupping en de moxa toe. Ik geef sportmassage en gebruik het Medical Taping Concept. Ook heb ik een cursus Causale voet-reflexologie afgewerkt. Zelf ben ik ook een runner en heb ook enkele halve marathons achter de kiezen maar ik wil niet aan de vooropgestelde snelheden van Roparun. Langs deze weg ben ik blij om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de Roparun en zo aan de kankerpatiënten. Het zal dit jaar mijn vierde deelname zijn als sportmasseur.

Vincent Bouwers
Navigator

Ik ben Vincent Bouwers. Komend jaar ga ik voor de derde keer mee met de Roparun. Het eerste jaar als verzorger in de bus en nu voor de tweede keer als navigator. Ik kijk weer erg uit naar het Pinksterweekend om gezamenlijk te zorgen dat de lopers vanuit Enschede weer veilig en via de goede route in Rotterdam aankomen. Na alle volledig Nederlandse edities ben ik heel benieuwd naar de route vanuit Parijs, iets wat we hopelijk in 2024 mee kunnen maken.

Vorig jaar ben ik een van de ontwikkelaars van de (voor zover we weten) enige Roparun LEGO-set geweest. Dit was een hele leuke manier om geld op te halen voor het goede doel. Er zijn nog een paar sets beschikbaar…

Saskia & Jochem Vermeent
Route Reporters

Wij zijn Saskia en Jochem en gaan dit jaar mee met Team 62 als "razende reporters". Dat vraagt om een korte uitleg...

Jochem is in 2022 meegegaan als loper met dit leuke team. Saskia heeft ons gevolgd op de route. Nu wil het dat Jochem geblesseerd is en dus niet mee kan als loper. Aangezien wij binnen ons team van een telleurstelling een mogelijkheid maken, hebben we bedacht dat wij mee gaan als reporter. Het is belangrijk dat wij kunnen laten zien wat de Roparun is. Het team, de route, de bivak en sfeerimpressies. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het mooie Roparun doel. Daar hebben we sponsors voor nodig en die kunnen we beter overtuigen met leuke foto's en filmpjes. Die gaan wij dus onderweg maken. Heel belangrijk werk dus! We hebben er zin in.

Martijn Roos
Fietser

Ik ben Martijn Roos, 41 jaar uit Ridderkerk. Ik ben coördinator financiën bij Woonbron en biersommelier. Met mijn werkgever heb ik al 9 keer meegedaan aan dit mooie evenement; waarvan 8 keer als fietser. Dit jaar stap ik weer op de fiets voor dit mooie doel om mensen met kanker hulp te bieden bij het wat dragelijker maken van deze verschrikkelijke ziekte! Samen met dit team gaan we er een mooi sportief weekend van maken! Op naar de Coolsingel!

Elvera Roos-Voogt
Fietser

Ik ben Elvera Roos-Voogt, 41 jaar uit Ridderkerk. Vorig jaar ben ik voor de eerste keer mee geweest met team 62 als fietser, maar daarvoor ben ik al een aantal jaren als fietser met het team van Woonbron mee geweest. Ik draag met heel veel plezier dit jaar weer mijn steentje bij aan dit prachtige doel, want naast de mooie en sportieve prestatie is het goede doel de belangrijkste reden dat ik weer mee ga. En hoe bijzonder, dit jaar samen met mijn vader én mijn man.

Elisabet Alink
Loper

Ik ben Elisabet en woon in Zoetermeer. Voor mij wordt dit de eerste keer dat ik meeloop. Door omstandigheden was team 62 nog op zoek naar een loper voor de Roparun. Ik was direct enthousiast toen ik de vraag kreeg of ik interesse had om deze plek op te vullen.

De kans is groot dat we allemaal in aanraking komen met het verdriet en de pijn die de ziekte met zich mee brengen en als we het leven iets mooier kunnen maken door de initiatieven die gerealiseerd worden met de opbrengsten van de Roparun, werk ik daar graag aan mee.

Gijs Grit
Chauffeur volgbus

Mijn Naam is Gijs Grit. Ik woon in Gouda en doe dit jaar voor de derde keer mee aan de Roparun. Ook de derde keer als chauffeur. 

Ik vind het heel gaaf om mijn steentje bij te dragen in dit mooie team. We werken het hele jaar door om geld in te zamelen en zien de Roparun als de kers op de vlaai.  Het feest als afsluiting van het jaar. Ook dit jaar kijk ik er erg naar uit!