Succesvolle Roparun team 62

Gepubliceerd door Johan Roxs op

Je hebt het al op Facebook kunnen volgen: de Roparun was erg succesvol voor Team 62.

Ondanks wat tegenslag heeft Team 62 zich strak aan de gepande tijden kunnen houden. Er waren wel wat kunstgrepen voor nodig om dit te bereiken. Op zondag werd duidelijk dat loopster Silvia ziek was, ze kon haar geplande stint niet lopen. Op ongeveer hetzelfde tijdstip heeft navigator Vincent een kan heet water over zijn voet gekregen en heeft cateraar/camperchauffeur Edwin zijn hoofd keihard gestoten tegen een nog harder hardhouten kozijn.

De lopers en fietsers hebben de opgelopen vertraging beperkt kunnen houden, zelfs ingelopen. Doordat lopers Dennis en Johan de laatste 12 km van de stint van team A hebben overgenomen voor de uitval van Silvia, kon iedereen voldoende rust pakken en heeft het gehele team, inclusief Silvia, de kilometers van maandag kunnen volbrengen. We zijn dus met zijn allen over de finish gekomen!

De opbrengst van deze run, eigenlijk van het gehele jaar, bedroeg € 15.555,= !! Voor Team 62 is dat een mooie opbrengst, met dank aan alle sponsors, sponsors in natura en alle lieve mensen die hebben bijgedragen aan de collectes en acties van Team 62.

Categorieën: Nieuws