Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/src/Modules/Licenser.php) is not within the allowed path(s): (/home/incusein/:/tmp/:/var/tmp/:/opt/alt/php72/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php72/lib/:/usr/local/php73/lib/:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php80/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/incusein/domains/lifelinerunners.nl/public_html/wp-content/themes/hestia/vendor/codeinwp/themeisle-sdk/load.php on line 27
Start Roparun in Gouda op zaterdag 22 mei om 10 uur – Team 62

Start Roparun in Gouda op zaterdag 22 mei om 10 uur

Gepubliceerd door Johan Roxs op

Zaterdag 22 mei start de digi-editie van de Roparun in Gouda. Team 62 zal om 10:00 vertrekken vanaf de Croda aan de Schielandse Hoge Zeedijk voor een non-stop estafette van door de omgeving van Gouda, waarbij het team na elke 50 km een wissel heeft bij het basiskamp.

Op zaterdag overdag is het basiskamp opgeslagen bij Croda aan de Schielandse Hoge Zeedijk, vanaf zaterdag avond 22 uur zal de Scouting Gouda aan het Verkennerspad 6 het basiskamp vormen. In het basiskamp kan een deel van het team uitrusten, eten en verzorgen terwijl het andere deel van het team de route aan het lopen is. Vanwege de nog geldende Corona maatregelen zal de gehele tocht bestaan uit run-bike-run.

Op zondag middag tussen 16:30 en 17:00 uur verwachten we het team weer terug bij de scouting. Het zou natuurlijk geweldig zijn als er toeschouwers zijn om het team te verwelkomen.
Het team heeft bij aankomst een kleine 400 km afgelegd. Elke loper loopt +/- 50 km en fietst een kleine 150 km.

Categorieën: Nieuws

1 reactie

WilleMarlene Spek · 24 mei 2021 op 12:38 pm

Was top om even bij jullie te kunnen kijken en om de laatste lopers/ fietsers binnen te halen. Ondanks het weer hebben jullie het toch maar weer gedaan!! Trots

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *