Collecte Maassluis groot succes

Gepubliceerd door Johan Roxs op

Afgelopen week hebben twee Roparun teams een huis-aan-huis collecte gehouden in Maassluis en op zaterdag ook bij winkelcentrum Koningshoek.

Het zijn team 62, Stichting Roparunteam 62 Lifelinerunners en team 243, Vrienden met vrienden. De opbrengst van beide teams samen is ruim €2600,-, een geweldig resultaat zeker gezien de slechte weersomstandigheden. Wij zijn de gulle gevers dan ook heel dankbaar.

De Roparun is een estafette-hardloop evenement van Parijs en Bremen naar Rotterdam; ook is er een halve Roparun van Almelo naar Rotterdam. Dit evenement vindt plaats tijdens het pinksterweekend, de teams komen op tweede pinksterdag allemaal binnen op de Binnenrotte in Rotterdam tussen 12.00 – 19.00 uur.

Er doen ongeveer 350 teams mee, die vanaf september al bezig zijn met het inzamelen van geld voor het doel van de Roparun en dat is het leven van mensen met kanker zo aangenaam mogelijk maken. Voor de exacte doelen kunt u kijken op www.roparun.nl. Voor meer informatie over de twee Maassluisse teams kunt u kijken op www.lifelinerunners.nl en www.vriendenmetvrienden.nl.

Als u de collectanten gemist hebt en toch wilt doneren aan dit goede doel dan kunt u op onze websites kijken, daar vindt u dan een “doneerknop” waardoor u makkelijk geld kunt overmaken.

Categorieën: Nieuws