Alternatieve Roparun groot succes voor Team 62

Gepubliceerd door Johan Roxs op

Afgelopen weekend werd de Roparun gelopen vanuit Landgraaf. Team 62 heeft uiteraard meegedaan en heeft een heel succesvolle run afgeleverd. Enorm veel plezier, iedereen fit aan de start en iedereen weer heelhuids en blij vermoeid over de finish. En een mooie opbrengst voor Stichting Roparun!

De teamfoto voor de start

Dit jaar was er helaas geen ‘normale’ run vanuit Parijs, maar is een route uitgezet binnen de landsgrenzen. Vanuit Landgraaf werd naar het noorden gelopen, langs de Duitse grens, tot voorbij Venlo, dan via de Midden Peel naar Eindhoven, daarna langs de grens met België naar Maastricht en van daaruit weer terug naar Landgraaf.

Team 62 stond in de eerste startrij: om 10 uur liep loper Paul van Dongen de eerste meters en fietsten de overige 3 lopers + de 2 vaste fietsers weg van de start.

loper Paul als eerste onderweg

Team 62 heeft de 307 km afgelegd in de 28 uur en 30 minuten, een klein half uur langer dan door de organisatie was berekend. Eigenlijk is er weinig tegenslag geweest. Wel was er veel harde regen en behoorlijk felle windstoten.

Binnenkort zullen we de foto’s en filmpjes uploaden zodat iedereen kan zien wat het team beleefd heeft onderweg.

Categorieën: Nieuws