Alternatieve Pinkster-Roparun groot succes

Gepubliceerd door Johan Roxs op

Tijdens de Pinksterdagen wordt er natuurlijk traditioneel de Roparun gehouden. Vanwege Corona had de organisatie geen ‘echte’ run gepland, elk team kon zelfstandig bepalen hoeveel er gelopen werd. In sommige teams liepen individuele teamleden vanuit huis, andere teams hadden een run-bike-run gepland.

Team 62 had wel een heus Ropa weekend gepland. Vanuit onze standplaats Gouda liepen we 8 stints van +/- 50 km in de regio. Telkens keerden we terug naar de standplaats, alwaar we aftikten en het volgende loopteam startte.
(met dank aan Croda die gratis de ruimte van de personeelsvereniging ter beschikking heeft gesteld, alsmede de Stichting Scouting Die Kantanky’s, alwaar wij voor de nacht en 2e dag een ruimte hadden). Bij de start waren de motorrijders van de Roparun aanwezig, wat onze start natuurlijk een extra boost gaf. De eerste en de laatste kilometers van de run liepen we als geheel team, met alle 8 lopers en 4 fietsers. Bij de finish, zondag middag om 17 uur, werden we ingehaald door de motorrijders en onze vrienden, kennissen en supporters. Dit gaf natuurlijk een prachtige afsluiting aan ons Roparun weekend.

Rond deze run hebben we veel donaties ontvangen, waarvoor enorm veel dank. Speciale dank aan de Ropa organisatie die ons tijdens dit weekend heeft ondersteund met morele support, met het bezoek van een vlogger, met een fotograaf en met een interview in de Roparun-live uitzending.

Categorieën: Nieuws