Verslag activiteiten

Inpakken Dirk van den Broek:
DSC_3262
Afgelopen zaterdag, 31 mei, hadden we onze laatste actie voor de Roparun. We hebben bij Dirk in Vlaardingen aan de Dr. Wiardi Beckmansingel de boodschappen ingepakt voor de klanten. Het was goed te merken, dat het de zaterdag na Hemelvaartsdag was, want heel erg druk is het niet geweest. Desalniettemin hadden toch nog een opbrengst van € 269,97 waarvoor dus heel veel dank aan de gulle gevers en aan de teamleden, die daar aanwezig waren.

Bij vertrek kregen we van de manager een big shopper mee met diverse cateringspullen, waar we uiteraard heel blij mee zijn.

Testloop Vlaardingen:
Op zondag 27 april heeft de hele lopersgroep een testloop gehouden in Vlaardingen in de mooie Broekpolder. Het was perfect weer hiervoor, zo willen we het met Pinksteren ook wel hebben. Enkele fietsers waren ook mee voor de gezelligheid en om wat drinken mee te nemen voor de lopers onderweg.
DSC02702

DSC02711

Collecte Oud-Beijerland:
Van 22 t/m 25 april hebben wij voor het eerst in Oud-Beijerland gecollecteerd en het ging heel goed. Het weer viel geweldig mee en de bewoners van Oud-Beijerland waren gulle gevers. Het opgehaalde bedrag was € 1184,78.

Inpakken Bas van der Heijden/Dirk:
Op paaszaterdag, 19 april, hebben we bij Bas van der Heijden – of eigenlijk Dirk – in Rotterdam de boodschappen ingepakt. We waren daar van 9.00 – 17.00 uur aanwezig en de opbrengst was ruim € 840,-. Een mooi bedrag!.
Het was een gezellige dag en we werden ‘s morgens verwelkomd met een heerlijk paasontbijt – niet speciaal voor ons natuurlijk, maar we mochten er gebruik van maken. De caissières vertelden alvast aan de klanten, waarom wij er waren. Kortom, een leuke dag niet in het minst door de medewerking van het personeel en ook door onze eigen teamleden. Iedereen hartelijk dank hiervoor.
Uiteraard ook veel dank aan de gulle gevers van deze dag.
DSC02674

DSC02692

Koekverkoop AHOY:
Op zaterdag 15 maart was de tweede teambijeenkomst in AHOY. Onze teamleden Kevin, Johan en echtgenote Louise en Vera hebben daar weer koeken en pindarotsjes verkocht. De opbrengst was € 189,-. Dank voor de medewerking op deze dag.

Testloop Antwerpen:
In de nacht van 15 op 16 maart hebben we met een deel van het team een testloop gedaan van Antwerpen naar Rotterdam. We waren met 6 lopers, 3 fietsers en 3 chauffeurs. Zeker voor nieuwe teamleden is het goed om dit te doen, want je hebt geen idee wat de Roparun nu precies inhoudt. Je krijgt ook meteen een idee van de gemiddelde snelheid van de lopers, als ze in estafette lopen want dat is toch heel iets anders dan een loop van 10 of 15 km.

DSC02652

‘s Nachts kwamen nog enkele teamleden ons steunen, een van hen had heerlijke koffie/thee en verse broodjes bij zich – wat was dat lekker. Gelukkig hebben we het droog gehouden, de kou viel ook erg mee. Kortom, een geslaagde testloop op alle fronten.

Koek verkoop AHOY:
Afgelopen zaterdag, 15 maart, was de tweede teambijeenkomst in AHOY. Het was, vooral ‘s morgens, erg druk en de koek ging dan ook als een trein naar de bezoekers. Een van onze teamleden had zelf pindarotsjes gemaakt en ook werden goed verkocht. Het is altijd erg gezellig naast de heren van de koffie/thee verkoop.

Collecte Barendrecht
In de week van 24 – 28 februari heeft ons team weer een huis-aan-huis collecte gehouden in Barendrecht. Dit jaar gingen 4 teams op stap en zij deden dit in overleg met elkaar, zodat zij elkaar niet voor de voeten liepen. Ook fijn voor de bewoners van Barendrecht, want twee keer iemand aan de deur voor eenzelfde goed doel is natuurlijk geen optie.
Gelukkig hadden we redelijk weer en kon bijna iedereen van het team een of meer collecteren. De opbrengst van ons team was € 1198,05. Een heel groot dank je wel voor de gulle gevers van Barendrecht.
IMG_5028

 

 

 

 

IMG_5027