Verslag activiteiten

Inpakken Dirk van den Broek:
20161224_130546
Op zaterdag 24 december hebben wij aan de Pinkstraat bij Dirk van den Broek weer boodschappen ingepakt voor de klanten. Een leuke actie voor ons als team, voor de klanten van Dirk omdat wij hen werk uit de handen namen en voor Dirk van den Broek omdat de doorlooptijd aan de kassa’s hierdoor een stuk sneller werd. Kortom, voor iedereen een leuke actie.
Dankzij de vele vrijwillige bijdragen in onze bussen hebben we ruim € 600,- op de teamrekening kunnen storten en daar zijn wij uiteraard heel blij mee.
Wij bedanken de medewerkers van Dirk van den Broek voor hun medewerking.

Collecte Maassluis:20170211_123925
In de week van 6-11 februari hebben we een huis-aan-huis collecte gehouden in Maassluis. Op zaterdag waren we aanwezig in winkelcentrum Koningshoek. We hebben in deze week het geweldige bedrag van € 1422,70 opgehaald. Echt een geweldig resultaat waarvoor we de gulle gevers heel hartelijk willen bedanken en uiteraard ook de collectanten die het koude weer hebben getrotseerd.

Collecte Maasland:
In de week na Pasen hebben we in Maasland een huis-aan-huis collecte gehouden. Het was een geweldige opbrengst van ruim € 1000,-. Wij zijn de gulle gevers heel dankbaar en uiteraard ook heel blij met de inzet van de collectanten.

Inpakken Dirk van den Broek:
dsc05980Op zaterdag 15 april hebben wij wederom de boodschappen ingepakt bij Dirk van den Broek aan de Pinkstraat in Rotterdam. Het was een gezellige dag, waarbij wij veel medewerking kregen van het personeel van de supermarkt. Mede dankzij hun hulp en uiteraard de vele gulle gevers konden wij ruim
€ 750,- op onze rekening zetten, wat uiteraard weer ten goede komt aan de stichting Roparun.