Verslag activiteiten

Actie van Bert Lansing:
DSC_0146Afgelopen 1 mei was ik 25 jaar in dienst bij Ernst & Young accountants. Om dit te vieren heb ik afgelopen woensdag een borrel gedronken op het Scheveningse strand samen met collega’s, familie en vrienden.
Ik heb de genodigde gevraagd om als cadeau, in plaats van de gebruikelijke bos bloemen en/of fles wijn, een donatie te doen voor ons roparun team.
Aan het eind van de avond bleek de donatiebox gevuld met € 620,-  die ik op de rekening van de roparunners zal bijschrijven. Daarnaast zijn nog enkele donaties rechtstreeks via de donatiemodule gedaan. Hopelijk volgen er nog meer.
Al met al ben ik zeer tevreden met deze opbrengst en blij dat ik op deze manier een bijzonder tintje aan een bijzondere mijlpaal hebben kunnen geven.

Collecte Oud-Beijerland:
Op 11 en 12 mei werd er door ons team gecollecteerd in Oud-Beijerland. Het was goed te merken, dat het nog vakantie was want de collectanten troffen veel mensen niet thuis. Ondanks dat is er toch een mooi bedrag opgehaald € 636,86.
Dank aan de gulle gevers en de collectanten.

Brandgrensrun Rotterdam:
IMG-20150514-WA0012Op Hemelvaartsdag, 14 mei, deden enkele teamleden van ons mee aan de brandgrensrun in Rotterdam.
Behalve 5 lopers deden ook andere teamleden mee en er stonden teamleden langs de kant om de lopers aan te moedigen.
Top gedaan allemaal. We zijn klaar voor de Roparun!

IMG-20150515-WA0000Hier ziet u de supporters

 

 

 

 

 

Inpakken Dirk van den Broek Vlaardingen:
Vandaag, 9 mei,  hebben we bij Dirk van den Broek aan de Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen de klanten van Dirk geholpen met het inpakken van de boodschappen. We zagen heel wat Moederdag taartjes voorbij komen.
Dank zij de gulle gaven van de klanten kunnen wij weer een leuk bedrag op de rekening bijschrijven namelijk € 321,27. Onze dank gaat uit naar de medewerkers van Dirk, de inpakkers van ons team en uiteraard naar de gulle gevers.

Koekverkoop AHOY:
IMG_20150502_112703Vandaag, 2 mei, hebben we weer koek verkocht aan de bezoekers van de laatste teambijeenkomst in AHOY. Dit keer hadden we versgebakken koeken van Bakker Vreugdenhil uit Maasdijk – vannacht gebakken!!
Het was een mooie sortering gevulde koek, ijskoek, mergpijpjes en brownies. De bezoekers lieten het zich goed smaken en het liep beter dan verwacht.  Wij zijn erg blij met deze heerlijke verse koeken van Bakker Vreugdenhil en kunnen hierdoor € 164,55 bijschrijven op de teamrekening.

Opbrengst sponsorloop:
De opbrengst van de sponsorloop van de Vlaardingse Dagschool Erasmus overtrof werkelijk alle verwachtingen. Vandaag mochten we een cheque in ontvangst nemen van € 2058,05!!! En er komt nog steeds geld binnen dus het wordt nog meer. Geweldig bedankt kinderen voor het lopen en het ophalen van al dat sponsorgeld; geweldig bedankt team en vrijwilligers van de school. En uiteraard geweldig veel dank aan alle sponsors voor het vele geld. Jullie zijn supertof.

Route verkennen 17 april:
Op vrijdag 17 april vertrokken we met z’n vieren – Koen, Bart, Jacqueline en Vera – naar Parijs om de route te verkennen en de wissel – en cateringplaatsen in de GPS in te voeren.
kapotte uitlaatHelaas begaf de uitlaat het na ongeveer 25 voorbij Arras. Na veel geregel en bellen met de ANWB hadden we binnen een 3 uur een vervangende auto en konden we onze reis vervolgen naar het hotel. Veel dank voor de ANWB, de berger in Frankrijk en de taxichauffeur, echt niets dan goeds over de Fransen!
Onze eigen auto wordt binnen 10 dagen bij onze garage afgeleverd. De route hebben we tot aan Dendermonde verkend en de plaatsen gemarkeerd in de GPS.
We kunnen dus goed voorbereid aan de Roparun beginnen en we hebben er zin.


Sponsorloop Vlaardingse Dagschool Erasmus 17 april:

sponsorloop 17 aprilDe kinderen van de school liepen deze middag hun rondjes voor school onder het toeziend oog van enkele teamleden van ons team. Uiteraard liepen enkele teamleden mee met de kinderen en werden zij goed aangemoedigd. Er waren ook veel ouders en grootouders aanwezig dus het was een gezellige drukte bij de school. De opbrengst wordt op 24 april door de school overhandigd aan een afvaardiging van ons team en we zijn natuurlijk heel benieuwd wat de opbrengst is.
Wij zijn de school, de teamleden en de vrijwilligers heel dankbaar voor het vele werk, wat zij hieraan hebben gehad. En als laatste maar zeker niet minste, veel dank aan de kinderen die liepen en de sponsors, die geld hebben gegeven.

Inpakken Dirk Rotterdam:
Op paaszaterdag hebben we bij Dirk aan de Pinkstraat weer de boodschappen ingepakt. Het was niet zo druk als we hadden verwacht, het personeel vertelde ons dat het de dag ervoor heel erg druk was geweest.
Desondanks hebben we toch weer € 580,69 mogen storten op onze teamrekening. Dank aal de medewerkers van Dirk, de gulle gevers en de teamleden die hebben ingepakt.

Koekverkoop AHOY 21 februari:
Vandaag stonden we weer op ons vertrouwde plekje in AHOY, naast de koffie/thee verkoop. Het was weer een gezellige en drukke dag en de opbrengst van onze koekverkoop was € 146,98. Uiteraard gaat onze dank uit naar de bezoekers van deze teambijeenkomst, want zij zorgen voor deze opbrengst door de koeken te kopen.

Collecte Barendrecht:
In de week van 16 – 20 februari hebben we weer gecollecteerd in de gemeente Barendrecht. We zijn 5 avonden op stap geweest met veel teamleden en de opbrengst van de collecte was € 1129,16. Een geweldige opbrengst waarvoor uiteraard heel veel dank aan de gulle gevers.

Inpakken Dirk Rotterdam:
Afgelopen zaterdag, 20 december, hebben wij bij Dirk in Rotterdam de kerstboodschappen ingepakt. Het begon ‘s morgens om 9.00 uur wat rustig, maar tegen 11.00 uur werd het flink drukker en dat bleef de hele dag zo. We hebben in 2 ploegen de boodschappen ingepakt voor de klanten van Dirk voor een vrijwillige bijdrage in de bus. Nou, dat hebben de klanten zeker gedaan. Na het tellen bleek dat we een opbrengst hadden van € 924,24 een geweldig resultaat.
Uiteraard bedanken wij de gulle gevers, de medewerkers van Dirk en onze teamleden, die vandaag aanwezig waren.
DSC03626

 

 

 

 

DSC03628

 

 

 

 

 

 

Koekverkoop AHOY:
Op zaterdag 29 november was de eerste teambijeenkomst van de Roparun in AHOY. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de teams uitgebreid informatie over de run zelf, de doelen en de veiligheid onderweg. Altijd erg interessant.
Vandaag was er een presentatie over de hospices in Nederland en met name het Hospice IJsselThuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het hospice heeft, als een van de doelen van de Roparun, 4 nieuwe bedden gekregen met anti-decubitus matrassen en daar is men uiteraard heel blij mee.
Wij stonden naast de koffie/thee voor de verkoop van koek en pindarotsjes aan de bezoekende teams en kunnen onze teamkas aanvullen met € 88,71. Dank aan de vrijwilligers en uiteraard aan de kopers van de koeken.
DSC03535DSC03534

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inpakken Dirk in de Westwijk in Vlaardingen:
Op zaterdag 15 november hadden we onze eerste actie van de Roparun 2015. We waren allemaal in het teamtenue en dat zag er erg mooi uit. Een geweldige teamuitstraling!
Het begon erg rustig vanmorgen; de oorzaak hiervan was de aankomst van Sint en zijn gevolg in de haven van Vlaardingen. Het werd dan ook echt druk tegen de middag. We hebben in 2 ploegen ingepakt: de eerste ploeg van 9.00 – 13.30 uur en de tweede ploeg van 13.30 – 18.00 uur. En dat het niet voor niets was blijkt wel uit de opbrengst namelijk €  580,90!
Geweldig veel dank voor de medewerkers van Dirk, de klanten van Dirk die met gulle hand de bussen vulden en de teamleden, die ingepakt hebben.

DSC03485DSC03484