Verslag activiteiten

Koekverkoop AHOY 21 februari:
Vandaag stonden we weer op ons vertrouwde plekje in AHOY, naast de koffie/thee verkoop. Het was weer een gezellige en drukke dag en de opbrengst van onze koekverkoop was € 146,98. Uiteraard gaat onze dank uit naar de bezoekers van deze teambijeenkomst, want zij zorgen voor deze opbrengst door de koeken te kopen.

Collecte Barendrecht:
In de week van 16 – 20 februari hebben we weer gecollecteerd in de gemeente Barendrecht. We zijn 5 avonden op stap geweest met veel teamleden en de opbrengst van de collecte was € 1129,16. Een geweldige opbrengst waarvoor uiteraard heel veel dank aan de gulle gevers.

Inpakken Dirk Rotterdam:
Afgelopen zaterdag, 20 december, hebben wij bij Dirk in Rotterdam de kerstboodschappen ingepakt. Het begon ‘s morgens om 9.00 uur wat rustig, maar tegen 11.00 uur werd het flink drukker en dat bleef de hele dag zo. We hebben in 2 ploegen de boodschappen ingepakt voor de klanten van Dirk voor een vrijwillige bijdrage in de bus. Nou, dat hebben de klanten zeker gedaan. Na het tellen bleek dat we een opbrengst hadden van € 924,24 een geweldig resultaat.
Uiteraard bedanken wij de gulle gevers, de medewerkers van Dirk en onze teamleden, die vandaag aanwezig waren.
DSC03626

 

 

 

 

DSC03628

 

 

 

 

 

 

Koekverkoop AHOY:
Op zaterdag 29 november was de eerste teambijeenkomst van de Roparun in AHOY. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de teams uitgebreid informatie over de run zelf, de doelen en de veiligheid onderweg. Altijd erg interessant.
Vandaag was er een presentatie over de hospices in Nederland en met name het Hospice IJsselThuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het hospice heeft, als een van de doelen van de Roparun, 4 nieuwe bedden gekregen met anti-decubitus matrassen en daar is men uiteraard heel blij mee.
Wij stonden naast de koffie/thee voor de verkoop van koek en pindarotsjes aan de bezoekende teams en kunnen onze teamkas aanvullen met € 88,71. Dank aan de vrijwilligers en uiteraard aan de kopers van de koeken.
DSC03535DSC03534

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inpakken Dirk in de Westwijk in Vlaardingen:
Op zaterdag 15 november hadden we onze eerste actie van de Roparun 2015. We waren allemaal in het teamtenue en dat zag er erg mooi uit. Een geweldige teamuitstraling!
Het begon erg rustig vanmorgen; de oorzaak hiervan was de aankomst van Sint en zijn gevolg in de haven van Vlaardingen. Het werd dan ook echt druk tegen de middag. We hebben in 2 ploegen ingepakt: de eerste ploeg van 9.00 – 13.30 uur en de tweede ploeg van 13.30 – 18.00 uur. En dat het niet voor niets was blijkt wel uit de opbrengst namelijk €  580,90!
Geweldig veel dank voor de medewerkers van Dirk, de klanten van Dirk die met gulle hand de bussen vulden en de teamleden, die ingepakt hebben.

DSC03485DSC03484