Agenda

Inpakken Dirk van den Broek:
Net als voorgaande jaren kunt u ons ook dit jaar weer aantreffen bij Dirk aan de Pinasstraat in Rotterdam waar wij  de boodschappen voor u inpakken voor een vrijwillige bijdrage.
Dit doen we op zaterdag 24 december 2016 en op zaterdag 15 april 2017, paaszaterdag. Een leuke actie, waarbij de klant zelf niet hoeft in te pakken en de doorstroom aan de kassa veel hoger ligt. Voordeel dus voor Dirk en de klanten en dus ook voor het goede doel – de Roparun.

Collecteren:
Ook voor de Roparun van 2017 gaan wij weer collecteren. De collecte in Barendrecht is waarschijnlijk in week 9 2017. De juiste datum zullen we te zijner tijd hier vermelden.
Van 6 – 11 februari gaan we in Maassluis collecteren.

Teambijeenkomsten Lifelinerunners:
Mocht u interesse hebben in ons team, dan kunt u altijd vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen.

Teambijeenkomsten AHOY:
In het Nieuwe Luxor is er 3 keer per jaar een grote bijeenkomst voor alle deelnemende teams.  Op deze bijeenkomsten krijgen wij veel informatie over de goede doelen van de stichting Roparun en uiteraard ook over de Roparun zelf. Ook zijn hier altijd enkele teams aanwezig met een verkoopstand. Zo verkoopt ons team al jaren koeken waarvan de opbrengst naar de Roparun gaat.
Deze bijeenkomsten zijn altijd op zaterdag en dit jaar zijn deze teambijeenkomsten op 3 december 2016, 18 maart en 13 mei 2017.

De Roparun:
Dit jaar is de Roparun van 3 – 5 juni. Ons team zal dit jaar vanaf Parijs starten. Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan en hopen u op tweede pinksterdag weer massaal op de Coolsingel te zien. U kunt ons ook volgen via de website van de Roparun.