Agenda

Inpakken Dirk van den Broek:
Ook dit jaar gaan wij weer boodschappen inpakken bij Dirk van den Broek. Een leuke actie voor zowel de klanten als voor Dirk van den Broek, want het inpakken gaat sneller zo. En voor het team is het een leuke extra teambuilding.
In Rotterdam aan de Pinkstraat gaan we op 4 april , paaszaterdag, weer aan de slag; in Vlaardingen in de Westwijk zijn we op 9 mei op herhaling.

Collecteren:
De collecte in Barendrecht is inmiddels achter de rug; in Oud-Beijerland gaan we in week 20 – op 11-12 en 13 mei, op pad.

Sponsorloop:
Op vrijdag 17 april wordt er op de Vlaardingse Dagschool Erasmus een sponsorloop gehouden worden door de kinderen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Roparun. Wij wensen de school en de betrokken teamleden alvast veel succes en plezier met de voorbereidingen.

Trainingslopen:
Onze lopers hebben elke maand een gezamenlijke looptraining, waarbij uiteraard ook de fietsers en overige teamleden kunnen aansluiten. De geplande data zijn:  zaterdag 28 maart doen enkele teamleden mee aan de Arcade halve marathon in Naaldwijk; een nachttraining op 2 mei en op 14 mei – Hemelvaartsdag – de brandgrensrun in Rotterdam.

Teambijeenkomsten:
Onze teambijeenkomsten vinden plaats bij de brandweer in Vlaardingen.
De teambijeenkomsten zijn afwisselend op maandag en dinsdag op de volgende dagen:  dinsdag 7 april en maandag 18 mei. Mocht u interesse hebben in ons team, dan kunt u altijd vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen.

Teambijeenkomsten AHOY:
In AHOY is er 3 keer per jaar een grote bijeenkomst voor alle deelnemende teams.  Op deze bijeenkomsten krijgen wij veel informatie over de goede doelen van de stichting Roparun en uiteraard ook over de Roparun zelf. Ook zijn hier altijd enkele teams aanwezig met een verkoopstand. Zo verkoopt ons team al jaren koeken waarvan de opbrengst naar de Roparun gaat.
Deze bijeenkomsten zijn altijd op zaterdag en de laatste teambijeenkomst voor de Roparun is op 2 mei.

De Roparun:
Dit jaar is de Roparun van 23 – 25 mei . Ons team zal dit jaar vanaf Parijs starten. Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan en hopen u op tweede pinksterdag weer massaal op de Coolsingel te zien. U kunt ons ook volgen via de website van de Roparun en via Twitter en facebook.