Agenda

Inpakken bij Dirk van den Broek:
We pakken twee maal per jaar de boodschappen in bij Dirk van den Broek aan de Pinkstraat in Rotterdam Oud-Mathenesse. Dat doen wij op zaterdag 23 december – net voor kerstmis – en op zaterdag 31 maart – paaszaterdag.
Het is altijd gezellig om dit met een deel van het team te doen, je leert elkaar wat beter kennen en het levert ook nog een leuk bedrag op. Ook kun je op deze manier de Roparun meer bekendheid geven.

Collecteren:
In januari willen we in Maassluis gaan collecteren en in april in Maasland. Ook hopen we weer te mogen collecteren bij tuincentrum Staelduinse Bos aan de Deltaweg in Vlaardingen.

Teambijeenkomsten Lifelinerunners:
Mocht u interesse hebben in ons team, dan kunt u altijd vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Als u het contactformulier invult of u stuurt een email naar info@lifelinerunners.nl, dan nemen wij contact met u op.

Teambijeenkomsten AHOY:
In het Nieuwe Luxor is er 3 keer per jaar een grote bijeenkomst voor alle deelnemende teams.  Op deze bijeenkomsten krijgen wij veel informatie over de goede doelen van de stichting Roparun en uiteraard ook over de Roparun zelf. Ook zijn hier altijd enkele teams aanwezig met een verkoopstand.
Deze bijeenkomsten zijn altijd op zaterdag en dit jaar zijn ze op 11 november, 10 februari en 28 april.

Trainingen:
Uiteraard gaan de lopers regelmatig met elkaar lopen en vaak voegen de fietsers zich daar ook bij. Deze trainingen worden ingepland met de lopers dus de data worden later bekend gemaakt.

Nachttraining:
Enkele weken voor de Roparun houden we een nachttraining. We beginnen dan net voor de Sint-Annatunnel in Antwerpen en lopen dan een traject van ongeveer 60-70 km. Op deze manier krijgen de nieuwe teamleden een aardig idee van het verloop van de Roparun, zeker ook in het donker.

De Roparun:
Dit jaar is de Roparun van 19 – 21 mei. Ons team zal dit jaar vanaf Parijs starten. Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan en hopen u op tweede pinksterdag 21 mei weer massaal op de Coolsingel te zien. U kunt ons ook volgen via de website van de Roparun.