Agenda

Collecteren:
Ook voor de Roparun van 2017 gaan wij weer collecteren. Op zaterdag 13 mei gaan we collecteren bij tuincentrum Staelduinse Bos aan de Deltaweg in Vlaardingen. Daar zal ook de Roparun vogel aanwezig, erg leuk voor de jeugd. Wij hopen u daar te mogen ontmoeten.

Teambijeenkomsten Lifelinerunners:
Mocht u interesse hebben in ons team, dan kunt u altijd vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Als u het contactformulier invult, dan nemen wij contact met u op.

Teambijeenkomsten AHOY:
In het Nieuwe Luxor is er 3 keer per jaar een grote bijeenkomst voor alle deelnemende teams.  Op deze bijeenkomsten krijgen wij veel informatie over de goede doelen van de stichting Roparun en uiteraard ook over de Roparun zelf. Ook zijn hier altijd enkele teams aanwezig met een verkoopstand.
Deze bijeenkomsten zijn altijd op zaterdag en de laatste bijeenkomst van dit jaar is op 13 mei 2017.

Nachttraining:
In de nacht van vrijdag 26 mei op zaterdag 27 mei houden we en nachttraining. We beginnen in Klaaswaal en lopen dan over de route van de Roparun in estafette naar Rotterdam toe.

De Roparun:
Dit jaar is de Roparun van 3 – 5 juni. Ons team zal dit jaar vanaf Parijs starten. Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan en hopen u op tweede pinksterdag weer massaal op de Coolsingel te zien. U kunt ons ook volgen via de website van de Roparun.