Agenda

 

Sinterklaas chocoladeletter verkoop:
poster chocolade actieEerder dit jaar hebben wij voor Pasen chocolade-eitjes en bonbons verkocht van top kwaliteit chocolade van Frenky’s Chocolate.
Voor het komende sinterklaasfeest hebben we mooie chocoladeletters te koop. Ze zijn 200 gram, mooi gedecoreerd en verpakt in een mooi doosje. U kunt kiezen voor melk, puur en wit. De prijs is € 5,50 per stuk ongeacht de kleur. U kunt ze bestellen via ons mail adres.

Sinterklaasactie:
Enkele van onze leden zullen dit jaar de Sint en zijn Pieten in Vlaardingen en Schiedam gaan helpen om alle kinderen te kunnen bezoeken. Mocht u daar gebruik van willen maken, stuur ons dan een mail en zij zullen contact met u opnemen. Een bezoek kost u € 30,- voor 15 minuten.

Kerstmarkt Karwei:
Dit jaar zullen we aanwezig zijn op de kerstmarkt bij Karwei op zaterdag 12 december aan de Regoutstraat 4 in Schiedam. We zijn hier in augustus ook al te gast geweest tijdens de Ladies Day in augustus en dat is ons heel goed bevallen.

Inpakken Dirk van den Broek:
Ook dit jaar gaan wij bij Dirk aan de Pinasstraat in Rotterdam weer de boodschappen inpakken.  Dit doen we op zaterdag 19 december 2015 en op zaterdag 26 maart 2016, paaszaterdag. Een leuke actie, waarbij de klant zelf niet hoeft in te pakken en de doorstroom aan de kassa veel hoger ligt. Voordeel dus voor Dirk en de klanten en dus ook voor het goede doel – de Roparun.

Collecteren:
Ook voor de Roparun van 2016 gaan wij weer collecteren. De collecte in Barendrecht is van 29 februari t/m 5 maart 2016. In Oud-Beijerland gaan we op pad van 18 t/m 23 januari 2016.

Teambijeenkomsten Lifelinerunners:
Onze teambijeenkomsten vinden plaats bij de brandweer in Vlaardingen.
De teambijeenkomsten zijn afwisselend op maandag en dinsdag, de teambijenkomsten zijn op de volgende data: maandag 23 november, dinsdag 5 januari 2016, maandag 15 februari, dinsdag 29 maart en maandag 9 mei. Mocht u interesse hebben in ons team, dan kunt u altijd vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen.

Teambijeenkomsten AHOY:
In het Nieuwe Luxor is er 3 keer per jaar een grote bijeenkomst voor alle deelnemende teams.  Op deze bijeenkomsten krijgen wij veel informatie over de goede doelen van de stichting Roparun en uiteraard ook over de Roparun zelf. Ook zijn hier altijd enkele teams aanwezig met een verkoopstand. Zo verkoopt ons team al jaren koeken waarvan de opbrengst naar de Roparun gaat.
Deze bijeenkomsten zijn altijd op zaterdag en dit jaar zijn deze teambijeenkomsten op 21 november, 20 februari en 23 april.

De Roparun:
Dit jaar is de Roparun van 14-16 mei . Ons team zal dit jaar vanaf Parijs starten. Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan en hopen u op tweede pinksterdag weer massaal op de Coolsingel te zien. U kunt ons ook volgen via de website van de Roparun en via Twitter en facebook.